Ανάκτηση Αρχείων – Data Recovery

Μπορούμε να βρούμε τα αρχεία σας από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους ή εάν καταλάθος τα διαγράψατε!

Το εργαστήριό μας διαθέτει ειδικό εξοπλισμό για την ανάκτηση αρχείων από σκληρούς δίσκους τύπου SATA.
Με την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα που έχουμε αποκτήσει μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε ελαττωματικούς σκληρούς δίσκους και να κάνουμε ανάγνωση των αρχείων που περιέχουν.

Οι σκληροί δίσκοι αυτοί μπορούν να είναι είτε εξωτερικοί είτε εσωτερικοί από κάποιο laptop ή κάποιο desktop σύστημα.

Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον δίσκο που χάλασε!

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας για πλήρη ανάκτηση των πολύτιμων αρχείων σας.

Κύριες αιτίες για να χαλάσει κάποιος δίσκος είναι τυχών δονήσεις που μπορούμε να προκαλέσουμε στο “σώμα” του με αποτέλεσμα να έρθουν σε επαφή τα κινούμενα μέρη εσωτερικά του δίσκου. Επίσης ως μία ηλεκτρονική συσκευή έχουμε και τις περιπτώσεις που αστοχούν επιμέρους τμήματα του δίσκου με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του και την μη προσπελασιμότητά του.

Δωρεάν Εκτίμηση Ανάκτησης – Κόστος απο 100€

Τα αρχεία που μπορούν να ανακτηθούν μπορεί να είναι αρχεία τα οποία έχουμε διαγράψει για κάποιο λόγο, ή να είναι αρχεία από δίσκους οι οποίοι παρουσιάζουν κάποια υλική βλάβη. Φωτογραφίες, βίντεο, μουσικές, έγγραφα, emails κ.ά. μπορούν να επανέλθουν χάρη στις σύγχρονες μεθόδους ανάκτησης που εφαρμόζουμε στο επισκευαστικό μας κέντρο.

Οι πιθανότητες να ανακτηθούν τα αρχεία είναι πολλές και εξαρτώνται από το είδος της βλάβης που παρουσιάζει ο κάθε δίσκος. Γενικά η ανάκτηση δεδομένων αποτελεί μια ιδιαίτερα δύσκολη εργασία και απαιτεί υψηλή τεχνική κατάρτιση και εξελιγμένο εξοπλισμό. Έχουμε πλέον καταφέρει να προσφέρουμε προσιτά σε κόστος πακέτα, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ξαναβρούν τα σημαντικά τους αρχεία που χάθηκαν.

Αποστολή Δίσκου

Διάγνωση Βλάβης

Εκτίμηση Ποσοστού Ανάκτησης

Ανάκτηση Δεδομένων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Μπιζανίου 10, Πύργος 27131, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2621 034762
Χάρτης